PRP Clinic är den enda klinik i Sverige som valt att specialisera sig 100 procent, på behandlingar med hjälp av autolog PRP (platelet rich plasma – koncentrerade kroppsegna tillväxtfaktorer). Vi har utfört en mycket stor mängd behandlingar av hår (ärftligt håravfall, medicinska håravfall, håravfall från olika sjukdomar såsom cancer och obalans i sköldkörteln) och hud (ansikte, hals, dekolletage och händer). Samt vi har testat nästan all utrustning på marknaden för att komma fram till vad som ger bäst resultat till respektive behandling.

Stort fokus ligger på att kontinuerligt förbättra befintliga behandlingsmetoder men även att utöka antal behandlingsområden och antalet metoder. Vår egen erfarenhet tillsammans med forskning inom området  samverkar för att skapa detta resultat och stadigt öka vår effektivitet. Vi driver kontinuerligt studier i  forskningssyfte och målet är att 10 procent av alla våra behandlingar skall vara forskning och utveckling.

Vi ser en stor möjlighet att omdefiniera området skönhetsbehandlingar – att erbjuda helt naturliga skönhetsbehandlingar med bestående resultat. Vi använder ingen kirurgi eller externa kemikalier som med jämna intervall måste tillföras huden för att bibehålla resultaten, vid traditionella skönhetsbehandlingar.