Fördelar med PRP

Naturligt

Det finns inga främmande material eller någonting som kan irritera kroppen eller stötas bort. Detta bidrar givetvis också till ett mer bestående resultat.

Kort återhämtning

Det finns inga sår som ska läka, för det görs inget kirurgiskt ingrepp. Du kan gå tillbaka till jobbet samma dag. PRP är skönhetsbehandlingar som inte skapar ärr, utan kan ta bort ärr.

Resultatet

Resultatet med PRP ger naturlig skönhet. Din kropp bygger upp och reparerar sig själv, med sina egna byggstenar. Ofta upplevs mångåriga resultat, och i många fall med avsevärt mer naturliga resultat än traditionella skönhetsingrepp.

Prisvärt

Pengar är något som alltid påverkar våra beslut i livet. Den goda nyheten är att PRP är den mest prisvärda vägen till naturlig skönhet. Du får långvariga och mycket goda resultat, till ett pris alla har råd med.

Behandling

En PRP behandling är snabb och nära nog smärtfri. Om du klarar av ett nålstick i form av ett blodprov så klarar du av en PRP behandling.

Rent praktiskt så börjar en behandling med ett mindre blodprov, och om du upplever ett nålstick som obehagligt så får du självklart lokalbedövning. Du vilar sedan bekvämt under tiden vi behandlar blodet i 10-15 minuter. Sedan behandlas valt område med injektioner av ditt eget blod.

En normal behandling är klar på under en timme.

Allt utförs under sterila förhållanden av utbildad sjukvårdspersonal, i våra moderna och fräscha lokaler i centrala Stockholm.

Vad händer i kroppen?

Kroppen har en enastående förmåga att läka sig själv och reparera skadade celler. Denna process påskyndas med PRP behandling, och fokuseras till ett lokalt område.

PRP frigör kroppsegna substanser som verkar läkande på vävnaden. Det kan röra sig om att öka mängden kollagen i huden (substansen som gör hud ung och spänstig), eller att förbättra blodcirkulationen. Alternativt att stimulera hårstrån att växa snabbare och kraftigare. Även hårets egna pigment (färg) kan öka.